Nybyggeri

Professionel hjælp til dit nybyggeri

Vi har stor erfaring med nybyg

Skal du have bygget et nyt hus? Nybyggeri kan virke som et uoverskueligt projekt, fordi der er så mange ting, der skal tages stilling til undervejs – og der let kan opstå uforudsete udfordringer. Derfor er det altid en god idé at få hjælp fra et professionelt byggefirma.

​Hos Kyse Total Byg har vi stor erfaring indenfor al slags tømrerarbejde og totalentreprise– og herunder nybyg. Vi holder til i Næstved og kører også gerne ud til private og virksomheder i Slagelse, Ringsted og andre omkringliggende byer. Vi kører gerne ud på hele Sjælland.

G​å trygt igang med et professionelt byggefirma i ryggen

Med os som din partner kan du trygt gå i gang med projekt ”byg nyt hus”. Vi lytter til dine ønsker og behov og giver dig kompetent vejledning fra start til slut.

​Når vi er færdige med dit hus, sørger vi også for at rydde pænt op efter os selv, så du kan nyde dit nybyggeri med det samme. Vi er med hele vejen fra planlægning af projektet til afslutningen, hvor I kan låse jer ind for første gang i jeres nye drømmehus.

Få et godt tilbud på nybyggeri

Priser på nybyggeri kan svinge meget. De afhænger både af hvor stort et byggeri, der er tale om, typen af nybyggeri, hvilke materialer, der bliver brugt, og mange andre faktorer.

​Hos Kyse Total Byg har vi fokus på at levere et godt stykke håndværk til en billig pris, hvor der er styr på alle detaljerne. Vi ønsker at indfri dine ønsker til byggeriet og gøre dine drømme til virkelighed – og vi mener ikke, det behøver at koste en bondegård at bygge et hus.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om mulighederne for nybyggeri eller renovering af hus med hjælp fra Kyse Total Byg.​