Døre og vinduer

Udskiftning af vinduer og døre

Trænger vinduerne til at blive udskiftet?

Trænger din bolig eller erhvervsbygning til udskiftning af vinduer og/eller døre? Så står vi hos Kyse Total Byg klar til at hjælpe med lige netop den opgave.

Vi tilbyder montering af nye vinduer og døre på hele Sjælland. Vi har især hjulpet mange private kunder forskellige typer virksomheder i Næstved, Slagelse, Ringsted og omegn.

Hvad er fordelene ved nye vinduer?

Er dine vinduer gamle og utætte, kan der være mange fordele ved at få dem udskiftet. Utætte vinduer og døre skaber træk, og samtidig resulterer de i ekstra store varmeudgifter. Det skyldes, at varmen siver ud af bygningen, mens den kolde luft trænger ind.

Ved udskiftning af vinduer kan du dermed potentielt set spare mange penge på varmeudgifterne. En anden fordel ved at få udskiftet bygningens vinduer og døre er, at du får mere lys ind i bygningen – samtidigt med, at du kan give din bygning et andet udtryk, hvis dette ønskes.

Som privatperson har du mulighed for at udnytte dit håndværkerfradrag ved at få monteret nye vinduer og døre i boligen.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på udskiftning af vinduer og døre. Det kan stort set altid betale sig at få udført montering af nye vinduer.

Hvor meget dine nye vinduer og/eller døre konkret vil komme til at koste afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer og/eller døre, der skal udskiftes samt hvilken producent du vælger. Derudover spiller valg af materialer også en rolle i forhold til prisen.

Få et godt tilbud på montering af vinduer efter mål

Kunne du tænke dig konkrete priser på vinduer efter mål? Eller vil du høre mere om mulighederne for udskiftning af vinduer og døre? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.​