Entrepriser

Professionel fag- eller totalentreprise

Entreprenør for private og erhverv

Kyse Total Byg udfører professionel fag- og totalentreprise for både private og erhvervskunder i Næstved, Slagelse, Ringsted og hele det øvrige Sjælland.

Vi tilbyder at udarbejde totalløsninger ved anlæg og byggeri, og vi sørger for at kvaliteten altid er i top – helt fra fundamentet bliver støbt til tømrerarbejdet gøres færdigt.

Vores mange års erfaring som entreprenør giver dig en troværdig samarbejdspartner, der kan løse enhver opgave – uanset størrelse.

Slip for besværet

Når du hyrer os til at udføre totalentreprise, behøver du slet ikke bekymre dig om noget. Vi vil sørge for kontakt med de forskellige håndværkere og faggrupper, samt sikre at projektet bliver færdigt til aftalt tid.

Derudover tilbyder vi grundig rådgivning gennem hele processen, uanset om det drejer sig om planlægning af arbejdsgange eller valg af materialer.

Vores entreprenør leverer ikke, før projektet er fuldstændig færdigt – og vi overholder altid vores aftaler med dig.

Skal vi løse din entreprise?

Udover at løse totalentrepriser, udfører vi også fagentrepriser. Vi har stor erfaring med at udføre fagentreprise, hvor vores kompetencer og præcision er kommet mange til gode i forbindelse med hovedentreprise.

Vi engagerer os altid i de givne opgaver, og yder gerne den ekstra indsats, der skal til for at gøre alle tilfredse.

Vi har en lang række samarbejdspartnere, herunder malere, VVS’ere, elektrikere, arkitekter, andre entreprenører m.m. Disse har vi god erfaring med, og vi garanterer at levere til rette tid og i rette kvalitet. Samtidigt har vi et nært samarbejde med vores leverandører, så vi kan sikre vores kunder nogle fornuftige priser.

​Alle vores samarbejdspartnere er nogle trofaste folk, der er med til at gøre vores kunders byggeprojekter til en succes.​

Hvilken slags totalentreprise kan vi hjælpe med?

Skal der bygges nyt badeværelse, legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter? Så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat.

​Som entreprenør samarbejder vi med de bedste trælasthandlere, så du får et stort udvalg af materialer og træsorter – og kun den bedste kvalitet.

​Drømmer du om at bygge nyt hus eller mindre opgaver, så klarer vi med glæde bare tømreropgaven eller hele din totalentreprise – også hvis hele huset skal være i træ.

Få et godt tilbud fra din entreprenør

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed. Dette kan vi garantere gennem en god service og kundekontakt, samt professionel rådgivning og de rette forudsætninger.

​Vil du indhente et tilbud med en billig pris på din totalentreprise? Eller vil du bare stille nogle spørgsmål til vores entreprenør? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.