inner_banner

Totalentreprise

Home » ENTREPRISER
ENTREPRISER2019-02-20T11:30:19+00:00

TOTALENTREPRISER & FAGENTREPRISER

Professionelle totalløsninger

Kyse Total Byg ApS udfører professionel fag- og totalentreprise for både private og erhvervskunder. Vi tilbyder at udarbejde totalløsninger ved anlæg og byggeri, og sørger for at kvaliteten er i top fra fundamentet bliver støbt til tømrerarbejdet gøres færdigt. Vores mange års erfaring, giver jer en troværdig samarbejdspartner, der kan løse enhver opgave – uanset størrelse.

Slip for besværet med en troværdig totalentreprenør

Når I hyrer os til at udføre totalentreprise, behøver I ikke at bekymre jer om noget. Vi vil sørge for kontakt med de forskellige håndværkere og faggrupper, samt sikre at projektet bliver færdig til aftalt tid. Derudover tilbyder vi grundig rådgivning igennem hele processen, uanset om det drejer sig om planlægningen af arbejdsgange eller valget af materialer. Vi leverer ikke,
før projektet er fuldstændig færdigt, og vi holder altid vores aftaler. Vi har også stor erfaring med at udføre fagentreprise, hvor vores kompetencer og præcision er kommet mange hovedentreprenører til gode. Vi engagerer os altid i de givne opgaver, og yder gerne den ekstra indsats der skal til, for at gøre alle tilfredse.

Vi har en lang række samarbejdspartenere, herunder malere, vvs’ere, elektrikere, entreprenører, arkitekter mm. Disse har vi god erfaring med, og vi garanterer at levere til rette tid og i rette kvalitet. Samtidig har vi et nært samarbejde med vores leverandører, så vi kan sikre vores kunder nogle fornuftige priser. Alle vores samarbejdspartnere er nogle trofaste folk, der er med til at gøre vores kunders byggeprojekter til en succes.

Nybyggeri

Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. Vi samarbejder med de bedste trælasthandlere, så du får et stort udvalg af materialer og træsorter – og kun den bedste kvalitet. Skal du bygge nyt hus, påtager vi også med glæde tømreropgaven eller totalentreprisen, også hvis hele huset skal være i træ. Kyse Total Byg ApS har bygget træhuse i mange år, så vi ved, hvad vi taler om, når du tager os med på råd.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Kyse Total Byg ApS lægger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed. Dette kan vi garantere gennem en god service og kundekontakt, samt professionel rådgivning, kvalitetsarbejde til aftalt tid og de rette forudsætninger.

Kontaktformular
info@kysebyg.dk
+45 22 32 04 08

Vil du indhente et uforpligtende tilbud, eller har du blot nogle spørgsmål, så tag endelig kontakt til Kyse Total Byg ApS. Vi kan kontaktes på tlf: 22 32 04 08 eller via vores kontaktformular. Såfremt du vælger at skrive til os, vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.