Tilbygning

Tilbygning til hus giver dig mere plads

Få lavet en ekstra stue, entré, udestue eller garage

Har du brug for mere plads i dit hus eller i dine virksomhedslokaler? Så kan Kyse Total Byg bygge en tilbygning til hus for private kunder og erhvervskunder. Vi sørger naturligvis for at overholde alle de gældende regler for tilbygninger. Herunder klarer vi selvfølgelig montering af vinduer og døre, og klarer alle snedkeropgaver, hvis det er nødvendigt.

Vi arbejder gerne på hele Sjælland, men har især lavet mange tilbygninger i vores lokalområde nær Næstved, Slagelse og Ringsted.

Hvornår giver det mening at få en tilbygning til hus?

Der kan være rigtig mange forskellige tilfælde, hvor det giver god mening at få bygget en tilbygning til hus. Det kan f.eks. være, hvis du er glad for beliggenheden, og du egentlig ikke ønsker at flytte, men at du har behov for mere plads.

Det kan være fordi dine behov har ændret sig – eller fordi familien eller virksomheden er blevet større.

Hvilke fordele er der ved at få lavet en tilbygning?

I forlængelse af ovenstående er der rigtig mange fordele ved at få bygget en tilbygning. Hvad enten det er en tilbygning til hus eller erhvervslokaler.

Ved at få lavet en tilbygning får du først og fremmest den ekstra plads eller mulighederne for en anden indretning, som du har behov for.

Derudover er en tilbygning som regel også lig med en prisstigning af boligen og erhvervslokalerne. Dette fordi der kommer flere kvadratmeter til, og huset eller bygningen vil i de fleste tilfælde derfor også bliver mere attraktiv.

Hør mere om priser og muligheder

Men hvad koster en tilbygning til et hus så? Vi kan ikke dig en konkret pris, før vi har hørt mere om opgaven. Vores priser afhænger af tilbygningens størrelse, valg af materialer og mange andre ting.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en tilbygning til hus eller erhvervslokaler. Vi glæder os til at høre fra dig.