inner_banner

Totalentreprise

Home » Om os
Om os2019-02-20T11:30:20+00:00

OM OS – KYSE TOTAL BYG APS

Pålidelighed og kompetence

Søger du en pålidelig og kompetent håndværker, så er du fundet frem til det rette sted. Hos Kyse Total Byg ApS har vi flere års erfaring med alt fra små håndværksopgaver til total- og fagentrepriser. Vi lever af vores kunder, og indsamler de fleste arbejdsopgaver gennem kundereferencer. Dette har også været med til at give os et godt ry gennem vores mange år i faget. Vi differentierer os på vores kvaliteter og værdier, som er kendetegnet ved:

   Høj kvalitet

   Præcision

   Punktlighed

   God service

   Fornuftige priser

Dækker hele Sjælland

Vi holder til i Næstved på Sydsjælland, men vi udfører håndværksarbejde på hele Sjælland og vi er specialiserede i tømrer– og snedkerarbejde, samt totalentreprise for private og virksomheder. Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor yder vi den bedste service i branchen, så du altid er sikret et tilfredsstillende resultat. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Ring på tlf: 22 32 04 08 eller skriv til os via vores kontaktformular, så vil vi vinde tilbage hurtigst muligt.

Alle typer opgaver

Uanset om du skal have løst en stor eller en lille håndværksopgave, så står Kyse Total Byg ApS klar til at hjælpe dig. Det kan være alt lige fra badeværelse, køkken, carport, gulve, tage, døre eller vinduer til store byggeprojekter af erhvervsbygninger, huse og sommerhuse samt renovering.

Kontaktformular
info@kysebyg.dk
+45 22 32 04 08

Home » Om os