Renovering

Vi står for renovering af hus

Fuld og gennemgående husrenovering

Drømmer du om en ombygning af dit hus? Kyse Total Byg tilbyder at udføre en gennemgribende renovering af hus, facade eller ejendom. Ikke nok med, at en renovering kan forbedre udseendet, så kan det også sænke din elregning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Vi hjælper dig gerne med ansøgning om evt. byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Vi udfører ombygning og renovering af hus på hele Sjælland – vi har især hjulpet mange i vores nærområde omkring Næstved, Slagelse og Ringsted.

Hjælp til koordinering og planlægning

Vil renoveringen eller ombygning kræve arbejde fra flere forskellige typer håndværkere, som f.eks. en elektriker eller en VVS’er? Så kan det være besværligt og tidskrævende som privatperson eller erhvervsdrivende, at skulle holde styr på alle håndværkere og hele projektet samtidigt.

Vi er en håndværkervirksomhed, der har arbejdet med total- og fagentreprise i mange år, og har derfor en del erfaring med at koordinere og planlægge projektet for dig. Vi vil sørge for at have kontakt med alle håndværkere og sikre os, at alt kører efter planen.

Vi har en del samarbejdspartnere, som vi stoler på, hvorfor vi altid vil kunne garantere kvalitetsarbejde til en fornuftig pris.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Hvad koster renovering af hus? Vores priser varierer alt efter hvilken form for renovering, der er tale om samt valg af materialer m.m.

Kontakt os og få en autoriseret håndværker til at stå for renoveringsprojektet. Med os som din samarbejdspartner er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde.​