inner_banner

Totalentreprise

Home » Renovering
Renovering2019-02-20T11:30:20+00:00

Renovering & ombygning

Fuld og gennemgående renovering

Kyse Total Byg ApS tilbyder at udføre en gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom. Ikke nok med at en renovering eller ombygning kan forbedre udseende, så kan det også sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renovationer og ombyg kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Kyse Total Byg ApS hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Hjælp til koordinering og planlægning

Vil renoveringen eller ombygningen kræve arbejde fra flere forskellige typer håndværkere, som fx. en elektriker eller vvs’er, kan det være besværligt og tidskrævende som privatperson eller erhvervsdrivende, at skulle holde styr på alle håndværkere og hele projektet samtidig.

Vi er en håndværkervirksomhed, der har arbejdet med total- og fagentreprise i mange år, og har derfor en del erfaring med at koordinere og planlægge projektet for jer. Vi vil sørge for at have kontakt med alle håndværkere og sikre os, at alt kører efter planen. Vi har en del samarbejdspartnere, som vi stoler på, hvorfor vi altid ville kunne garantere kvalitetsarbejde til en fornuftig pris.

Få et uforpligtende tilbud og rådgivning

Ring til Kyse Total Byg ApS og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet. Med os som samarbejdspartner, er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde til en fornuftig pris. Kontakt os i dag og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig. Vi kan kontaktes på tlf: 22 32 04 08 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Kontaktformular
info@kysebyg.dk
+45 22 32 04 08

Home » Renovering