inner_banner

Totalentreprise

Home » TØMRER
TØMRER2019-02-20T11:30:20+00:00

Tømrerarbejde i topklasse

Stolt af vores arbejde med træ

Vores kernekompetence er tømrerarbejde og udførelse af totalentreprise. Vi klarer både de store og små byggeprojekter, og gør en dyd ud af at levere til stor tilfredshed – hver gang. Vi er et team af professionelle danske håndværkere, der elsker at arbejde med træ og udnytte træets muligheder. Vi benytter os af mange forskellige teknikker, alt efter ønsker, og vi sætter en stor ære i at arbejde med træ efter Danmarks stolte traditioner. Samtidig følger vi altid med i branchen, for at lære de om nye teknikker, såfremt vores kunder ønsker dette.

Vi udfører arbejdsopgaver som:

   Belægning af gulve

   Beklædning af vægge

   Beklædning af loft

   Nyt køkken

   Renovering

   Totalentreprise

   Fagentreprise

 Og meget mere..

Mere end bare en tømrer

Hos os er kvaliteten i højsædet, og vi forlader ikke en opgave før alt er som det skal være. Vi sørger også altid for at rydde op efter os, så vores kunder kan nyde godt af det nye projekt med det samme.

Kontakt os i dag

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste brygge- eller renoveringsprojekt – uanset om det er i hjemmet, i sommerhuset eller på arbejdspladsen. Vær velkommen til at ringe til os på 22 32 04 08 eller skriv til os via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Kontaktformular
info@kysebyg.dk
+45 22 32 04 08

Home » TØMRER